Tietosuoja

 

Yksityisyytesi on meille tärkeä asia! Löydät tältä sivulta tietoa siitä missä ja miten käsittelemme ja pidämme henkilötietojasi turvassa, kun asioit kanssamme. Jos sinulla herää asiasta vielä lisää kysymyksiä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kerromme mielellämme lisää tietosuojakäytännöistämme.

Kuka valvoo henkilötietojasi?
Porvoon Mittaletku Oy (“Mittaletku”) toimii meille toimittamiesi henkilötietojen valvojana ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Porvoon Mittaletku Oy
Teollisuustie 3
06150 Porvoo

Osakeyhtiörekisteri
Porvoon Mittaletku Oy
Y-tunnus: 2037322-6
Valtuutettu edustaja: Toni Mielikäinen
ALV-rekisterinumero(VAT): FI20373226

Missä tietojasi säilytetään?
Sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan talousalueella (“ETA”), mutta henkilötietojasi voidaan myös siirtää ja käsitellä ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavien lakien mukaisesti.

ETA-alueen ulkopuolelle kohdistuvissa siirroissa Mittaletku Oy (“Mittaletku”) käyttää mallisopimuslausekkeita ja Privacy Shield -järjestelyä takeina niiden maiden osalta, joihin liittyen Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyttä koskevaa päätöstä.

Kenellä on pääsy tietoihisi?
Mittaletku Oy (“Mittaletku”) toimii henkilötietojen käsittelijänä. Lisäksi tietoihisi on pääsy Mittaletkun markkinointiosastolla, myyntihenkilöstöllä sekä yrityksen omistajilla. Lisäksi Mittaletkun käyttämät yrityksen ulkopuoliset konsulttitahot saattavat tarvita pääsyn henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin yrityksen toiminnan kehittämiseksi.
Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle. Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle. Löydät kussakin prosessissa käytettävät kolmannet osapuolet alta.

Mikä on käsittelyn oikeudellinen peruste?
Sinulta keräämiemme henkilötietojen käsittelyn osalta ilmoitamme jokaisessa tapauksessa, onko henkilötietojen ilmoittaminen lakisääteistä vai vaaditaanko sitä sopimuksen solmimiseen sekä onko henkilötietojen ilmoittaminen pakollista ja mitä henkilötietojen ilmoittamatta jättämisestä mahdollisesti seuraa.


Mitä oikeuksia sinulla on?

Oikeus saada nähtäväksi
Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä yhtiöön Mittaletku, joka toimittaa henkilötietosi sinulle sähköpostilla.

Oikeus siirrettävyyteen
Aina, kun Mittaletku käsittelee automatisoidusti henkilötietojasi antamasi luvan tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio sinulle tai toiselle osapuolelle rakenteisesti, yleisesti käytetyn käytännön mukaan ja konelukuisessa muodossa siirretyistä tiedoistasi. Tämä koskee vain meille antamiasi henkilötietoja.

Oikeus oikaisuun
Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.

Oikeus poistaa
Sinulla on oikeus poistaa Mittaletkun käsittelemiä henkilötietoja milloin tahansa seuraavia tilanteita lukuun ottamatta:
*sinulla on avoin asia asiakaspalvelussa
*sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu tai on toimitettu osittain
*sinua epäillään palveluidemme väärinkäytöstä tai olet käyttänyt palveluitamme väärin viimeisten neljän vuoden aikana

Oikeutesi kieltää suoramarkkinointi
Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksissa tehdyt profilointianalyysit. Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:
* noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita
* olemalla yhteydessä rekisterin pitäjään tai Mittaletkun asiakaspalveluun

Oikeus rajoitukseen
Sinulla on oikeus pyytää, että Mittaletku rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:
* Jos kiellät Mittaletkun oikeutettuun etuun perustuvan käsittelyn, Mittaletku Oy-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä oikeutetun edun varmennuksen aikana.
* Jos ilmoitat henkilötietojesi olevan virheellisiä, Mittaletku Oy-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä henkilötietojen oikeellisuuden tarkistuksen aikana.
* Jos käsittely on laitonta, voit vastustaa henkilötietojen poistoa ja pyytää sen sijaan pidättäytymistä henkilötietojesi käsittelystä.
* Jos Mittaletku ei enää tarvitse henkilötietoja, mutta tarvitset niitä oikeusvaateilta puolustautumiseen.


Miten voit toteuttaa oikeuksiasi?

Suhtaudumme tietosuojaan vakavuudella ja siksi olemme koonneet yhteen erityisen asiakaspalvelutiimin, joka hoitaa yllä mainittuihin oikeuksiisi liittyviä asioita. Tavoitat heidät aina osoitteesta [email protected]

Tietosuojavastaava
Olemme nimittäneet erityisen tietosuojavastaavan varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään jatkuvasti avoimella, virheettömällä ja laillisella tavalla. Tietosuojavastaavaan voit ottaa yhteyttä osoitteessa [email protected] kirjoittamalla aihekenttään ”Tietosuoja-asia”.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Jos mielestäsi Mittaletku käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Tietosuojakäytäntömme päivitykset
Voi olla, että meidän pitää päivittää tietosuojakäytäntöäsi. Tietosuojakäytännön uusin versio löytyy aina verkkosivultamme. Ilmoitamme tietosuojakäytännön materiaalisista muutoksista, kuten henkilötietojesi käyttötarkoituksista, valvojan henkilöllisyydestä tai oikeuksistasi. Käytämme henkilötietojasi yhteydenottopyyntöihin.


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Keräämme seuraavia henkilötietoja:
* yhteystiedot, kuten nimi,sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä yrityksen tiedot kokonaisuudessaan.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Yrityksen markkinointiosasto, myyntihenkilöstö sekä yrityksen omistajat. Lisäksi Mittaletkun käyttämät yrityksen ulkopuoliset konsulttitahot, jotka saattavat tarvita pääsyn henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin yrityksen toiminnan kehittämiseksi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Mittaletku pystyy hallinnoimaan yhteydenotto pyyntösi ja ottamaan sinuun yhteyttä.
Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin haluat meiltä yhteydenottoja.

 

Markkinointi

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle markkinointi viestejä ja yhteydenottoja sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimitse ja postitse. Optimoidaksemme markkinointimme toimitamme sinulle asianmukaista tietoa palveluistamme ja yhteistyötarjouksistamme.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja:
* yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yrityksen tiedot.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Yrityksen markkinointiosasto, myyntihenkilöstö sekä yrityksen omistajat. Lisäksi Mittaletkun käyttämät yrityksen ulkopuoliset konsulttitahot, jotka saattavat tarvita pääsyn henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin yrityksen toiminnan kehittämiseksi. Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi tai asiakassuhteeseen Mittaletkun kanssa.

Oikeus peruuttaa lupasi
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn. Voit kieltää henkilötietojen käsittelyn seuraavilla tavoilla:
* ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen [email protected]

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi, kunnes peruutat lupasi. Sähköpostimarkkinoinnissa emme pidä sinua enää aktiivisena asiakkaana, jos et ole avannut sähköpostiviestiä kuluneen vuoden sisällä. Poistamme epäaktiivisia sähköpostiosoitteita säännöllisesti rekisteristämme.

 

Asiakaspalvelu

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi etsiessämme sinulle toimeksiantajia tai asiakkaillemme toimeksisaajia.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme kaikkia meille antamiasi tietoja, mukaan lukien seuraavat tiedot:
* nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä yrityksen tiedot

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Yrityksen markkinointiosasto, myyntihenkilöstö sekä yrityksen omistajat. Lisäksi Mittaletkun käyttämät yrityksen ulkopuoliset konsulttitahot, jotka saattavat tarvita pääsyn henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin yrityksen toiminnan kehittämiseksi. Käsittelemme myös seuraavia evästeisiin liittyviä henkilötietoja:
* markkinointiaineistoon tekemäsi toimenpiteet esimerkiksi klikkaukset ja viestien avaamiset.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Yrityksen markkinointiosasto, myyntihenkilöstö sekä yrityksen omistajat. Lisäksi Mittaletkun käyttämät yrityksen ulkopuoliset konsulttitahot, jotka saattavat tarvita pääsyn henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin yrityksen toiminnan kehittämiseksi.
Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Käytämme verkkosivustojen analysointiyrityksiä asiakkaidemme verkkokäyttäytymisen analysointiin yleisellä tasolla. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar, Facebook-seurantapikseli, Mailchimp (sähköpostimarkkinointiohjelmisto), Hubspot, Linkedin-seurantapikseli. Jokaisen palvelun käyttö edesauttaa sinun käyttökokemuksesi parantumista ja viestinnän personointia.

 

Väärinkäytön ja rikosten ehkäiseminen

Henkilötietojasi käytetään verkkopalvelujemme väärinkäytön sekä vilpillisen toiminnan tutkimiseen ja ehkäisemiseen verkossa.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Yrityksen markkinointiosasto, myyntihenkilöstö sekä yrityksen omistajat. Lisäksi Mittaletkun käyttämät yrityksen ulkopuoliset konsulttitahot, jotka saattavat tarvita pääsyn henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin yrityksen toiminnan kehittämiseksi.
Kolmansille osapuolille välitettäviä tietoja käytetään vain edellä mainittuihin tarkoituksiin. Jaamme tietojasi yrityksille poikkeukseen perustuvaa raportointia (Exception Based Reporting) varten.

Tutkittaviin tapauksiin ja väärinkäyttöihin liittyvät tiedot voidaan jakaa vakuutusyhtiöiden, viranomaisten tai paikallisten ja globaalien lainvalvonnan tahojen kanssa tutkimusten suorittamiseksi. Huomaa, että tällaisilla tahoilla on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely palvelujemme väärinkäytön ehkäisemiseksi perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen mahdollisten väärinkäyttöjen ja muiden rikkomusten ehkäisemiseksi ja/tai raportoimiseksi.

Oikeus kieltää tietojesi käsittely
Sinulla on oikeus Mittaletkun oikeutettuun etuun perustuva henkilötietojesi käsittely ottamalla yhteyttä osoitteeseen [email protected] Tietosi poistetaan, emmekä pysty suorittamaan sinulle palvelujamme.


Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön sivustolla näkyvästä popup-ikkunasta. Huomioithan, että osa evästeistä on pakollisia, jotta esimerkiksi verkkokauppamme voi toimia oikein.

Miten käytämme evästeitä?
Pysyvillä evästeillä tallennamme aloitussivuasi koskevat tiedot ja kirjautumistietosi, jos sisäänkirjautuessasi valitset ”Muista minut”. Käytämme evästeitä suosikkituotteidesi tallentamiseen. Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät filtteri-toimintoa sekä tarkistamme, oletko sisäänkirjautuneena tai lisäätkö tuotteen ostoskoriisi.
Käytämme sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä tarjoavat sosiaalisen median kanavat, kuten Twitter, Facebook, Instagram ja Youtube, ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla.

Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Yhdistämme evästetunnuksesi kerättyihin henkilötietoihisi vain, jos sellaista tietoa on kerätty järjestelmiimme, olet uutiskirjeemme tilaaja tai olet tehnyt toimenpiteitä verkkosivustollamme.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Yrityksen markkinointiosasto, myyntihenkilöstö sekä yrityksen omistajat. Lisäksi Mittaletkun käyttämät yrityksen ulkopuoliset konsulttitahot, jotka saattavat tarvita pääsyn henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin yrityksen toiminnan kehittämiseksi.
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Käytämme analysoivaa työkalua statistiikan keräämiseen sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Yhdistämme evästeesi henkilötietoihisi vain:
– Jos olet kirjautunut tilillesi, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.
– Jos olet uutiskirjeen tilaaja, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.
Jos olet asiakkaamme, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Mittaletku ei säilytä evästeissä olevia henkilötietojasi. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. HUOM! Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista ominaisuuksista. Esimerkiksi verkkokaupassa tuotteen lisääminen ostoskoriin on teknisesti riippuvainen evästeiden toiminnasta.

 

Tietojen kerääminen

Mitä palveluita tietojen keräämisen käytetään?
Mittaletku käyttää käyttäjätietojen keräämisen eri kolmannen osapuolen palveluita, joiden avulla toimintaa, viestintää ja esimerkiksi markkinoinnin kohdentamista voidaan personoida sinulle sopivaksi. Lisäksi olemme eritelleet mitä tietoja kyseinen palvelu kerää ja tallentaa.

Google Ads
Ads on Googlen hakusanamarkkinointityökalu, jota käytämme verkkonäkyvyytemme parantamiseksi. Kun haet esimerkiksi NHChakusanalla Googlen hakupalvelusta näet mainoksemme, joka ohjaa sinut klikattuasi verkkosivuillemme. Tässä yhteydessä selaimeesi asentuu eväste (cookie) tieto, joka seuraa selaintasi kunnes poistat selaimesi evästehistorian. Tieto, johon tätä evästettä käytetään liitetään myös käyttämäämme Google Analytics palveluun, jonka avulla seuraamme eri markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Jos päädyt ostamaan tällaisen hakusanahaun kautta verkkokaupastamme tuotteita jää tästä jälki Google Analytics palveluun.

Google Analytics
Google Analytics mittaa verkkosivuillamme vierailijoiden toimesta tehtyjä toimenpiteitä, kuten, vierailtuja sivuja sekä käyttäytymishistoriaa. Google Analytics toimii selaimeen tallentuvalla evästeellä (cookie), jonka avulla käyttäjien tekemiä toimenpiteitä seurataan. Käytämme Google Analytics-palvelua, jotta voimme parantaa asiakkaidemme vierailukokemuksia sekä mitata eri markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Tällaisia ovat esimerkiksi Google Adwords-palvelussa luodut hakusanamarkkinointikampanjat, sähköpostikampanjat sekä ulkopuolisissa verkkopalveluissa tehdyt kampanjat.

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube / Linkedin
Käytämme sosiaalisen median eri kanavia luodaksemme tiiviimpää suhdetta vanhoihin sekä potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin. Tällaiset toimenpiteet voivat olla yksinkertaisia kampanjanostoja kohdennetulle asiakasyleisölle, joiden uskomme pitävän tarjoamistamme palveluistamme. Kukin palvelu käyttää omaa seurantapikseliä, joka on asennettu verkkokauppojemme lähdekoodiin. Seurantapikseli on yhden pikselin kokoinen oma pieni ohjelma, joka seuraa esimerkiksi Facebookista tietyn kampanjan kautta verkkosivuillemme tulevia henkilöitä. Tämän kaltainen seuranta auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaitamme ja tarjoamaan relevanttia sisältöä kussakin kanavassa.
Samanlaista seurantapikseliä käytetään seuraamaan näissä sosiaalisen median kanavissa tehtyjen markkinointitoimenpiteiden rahallista onnistumista. Toisin sanoen, tällaisen seurantapikselin avulla näemme, että kuinka monta seurattavaa toimenpidettä on saatu toteutettua kampanjan avulla.

Hotjar
Hotjar on työkalu, jota käytämme selvittääksemme mitkä verkkosivujemme osat ovat siellä vierailevien henkilöiden mielestä mielenkiintoisia. Hotjarin avulla voimme nähdä lämpökarttoja eri sivuilta niiltä osin, kun vierailijat ovat niitä painaneet, seuranneet hiiren kursorilla tai vierittäneet sivua eteenpäin. Lisäksi Hotjarin avulla saamme käyttöömme käyttäjien toimintoja mallintavia videoita niiltä sivuilta, joita haluamme seurata. Tämän tiedon avulla voimme rakentaa sinua paremmin palvelevia verkkosivuja: sinua kiinnostavaa sisältöä juuri sivun oikeassa paikassa.

Mailchimp
Mailchimp on käyttämämme sähköpostiohjelmisto, josta lähetämme uutiskirjeemme, asiakastiedotteet sekä muut asiakkaiden sähköpostiin saapuvat viestit. Mailchimpistä keräämme käyttäytymistietoa henkilötasolla, mutta hyödynnämme sitä vain ryhmätasolla ymmärtääksemme mikä sisältö on minkäkin lukijaryhmän mielestä kiinnostavaa. Tällaista käyttäytymistietoa ovat esimerkiksi sähköpostin avaukset sekä klikkaukset avatussa sähköpostissa. Mailchimp tallentaa selamesi evästeeseen (cookie) tiedot niistä klikkauksista, jotka olet tehnyt lähettämistämme sähköposteista ja jotka ovat olleet seurannan piirissä.

Yleisesti kaikki linkit lähettämissämme sähköposteissa ovat tällaisen seurannan piirissä ja tämä tieto siirtyy myös käyttämäämme asiakastietojärjestelmään, jonka kautta myös myyntiorganisaatiomme sitä hyödyntää. Mailchimpin pääasiallinen käyttö on puhtaasti markkinointitoimenpiteisiin liittyvää ja käytämme sitä vain tavoittaaksemme asiakkaitamme heille kohdennetun sisällön avulla. Mailchimp tallentaa tietoja eri asteisesti eri kampanjatyylistä riippuen, kuten etunimi, sukunimi, toimiala, puhelinnumero, sähköpostiosoite, seuraava ostoajankohta, työntekijöiden määrä sekä kunkin henkilön omia arvostuksia tuotteiden hankintaprosessissa.

Hubspot (CRM)
Hubspot CRM, eli asiakastietojärjestelmä on järjestelmä, johon tallennamme asiakkaidemme, olemassa olevien sekä uusien potentiaaliset asiakkaiden tietoja, kuten yrityksen nimi sekä yhteystiedot. Tätä tietoa hyödyntää myyntiorganisaatiomme lisäksi markkinointiosastomme, joka käyttää tietoja sinulle kohdennetun viestinnän rakentamiseen yllä mainitulla Mailchimp-ohjelmistolla.
Lisäksi Hubspot-hyödyntää kerättyä asiakastietoa markkinointiviestinnän rakentamisessa asiakkaillemme.

Oscar ERP
Oscar ERP on Mittaletkun käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä sekä verkkokauppa-alusta. Tähän järjestelmään tallennamme asiakastiedot, kuten ostot sekä tilaukset sisältäen kaikki tilauksessa täytetyt asiakkaan yhteystiedot kokonaisuudessaan.

Miten sinä hyödyt tietojen keruusta?
Opimme jatkuvasti enemmän asiakkaistamme yllä mainittujen analytiikkatyökalujen avulla. Voimme näin tarjota sinullekin juuri sinua kiinnostavaa sisältöä, joka on relevanttia toimialasi, työtehtäväsi tai käyttäytymistietojen perusteella. Samaa tietoa hyväksikäyttäen voimme muokata verkkosivu vierailujasi vastaamaan juuri sinun odotettua käyttökokemusta. Yksinkertainen esimerkki tällaisen tiedon hyödyntämisestä on esimerkiksi verkkosivun sisällön muuttaminen sopimaan edelliseen käyntiisi.
Tietojen keruu on toimintamme kehittämiseksi elintärkeää, mutta siitä hyödyt myös sinä. Tärkeintä kuitenkin meille on se, että sinä voit asioida kanssamme luottavaisin mielin tietäen, että pidämme huolta yksityisyydestäsi sekä tietoturvastasi.