Sopimusehdot

 

Tilaukset käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä klo13:00 mennessä. Asiakkaalle toimitetaan tilausvahvistus ja arvioitu toimitusaika. Hintatietojen näkeminen edellyttää kirjautumista ja asiakkuuden avaamista meidän asiakasrekisteriimme. Tyypilliset toimitusajat meillä ovat 1-14pv välillä ja kaikki tarjouksissa annetut toimitusajat ovat välimyyntivrauksin.

Porvoon Mittaletku Oy:n ja yritysasiakkaiden välisissä kauppasopimuksissa sovelletaan Suomen kauppalakia siltä osin kuin muuta ei ole näissä sopimusehdoissa mainittu tai erillisellä kirjallisella sopimuksella sovittu. Porvoon Mittaletku Oy ei ole vastuussa viallisten tai väärin käytettyjen tuotteiden aiheuttamista välillisistä tai välittömistä kustannuksista. Viallisten tuotteiden kohdalla vastuu rajoittuu korvaavan tuotteen toimittamiseen.

Jos tuotteen paketti huomataan toimituksen yhteydessä vahingoittuneeksi, tulee asiakkaan tehdä siitä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle. Kassasivun lisätietoja-kenttä on tarkoitettu toimituksen lisätietoja varten. Kentässä annettuja tilaukseen liittyviä ehtoja tai vaatimuksia ei huomioida.